A+ A A-

MICHEL FROGET

Julia Mitomi

Michel Froget (BE) zijn grenzeloze passie voor dans en beweging brachten hem er toe, met allerlei grote namen uit verschillende disciplines samen te werken: Poppin taco(USA), Ray Leeper (USA) of nog Benedicto Cieza (ESP) en Isabelle Becquet (B)om er paar op te noemen.

Hij verbreedt zo zijn bewegingsvaardigheid en put uit disciplines zoals Hip Hop, Jazz, Modern maar ook Latin. Ruime muzikaliteit, uitstekende techniek en verrassende originaliteit zijn elementen die hem kenmerken.

London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met artiesten als Snap, Enrique Iglesias en groep A+ zijn een greep uit de zeer gevarieerde carrire van deze veelzijdige danser en choreograaf.

Na een veel bewogen reis op dans vlak, beslist hij zijn kennis te delen met jong talent uit zowel de priv als de professionele sector. Zodoende is hij gedurende meer dan een decennium artistiek directeur van verschillende dansscholen, zoals Move-Dance Center, en begeleidt hij internationale dansevenementen, zoals Dirty Ballet.

Nationaal en internationaal is hij een vaste waarde in de danswereld.

Zijn kennis, passie en energie vormen de basis voor zijn choreografisch werk. In 2012 was hij jurylid en choreograaf in het televisiedansprogramma "The Ultimate Dance Battle".

Naast zijn werk bij onder andere Move-Dance Center, werkt hij momenteel nauw samen met choreografe Min Hee Bervoets in talrijke workshops en dansstages en is hij repetitor en choreograaf voor Company Cues.

Locatie