A+ A A-

REGINA WIELINGEN

Regina Wielingen

Regina is oorspronkelijk uit Nederland zij begon haar studies aan de Jazz afdeling van De Theaterschool in Amsterdam en voltooide haar opleiding aan de Rambert School of Ballet en hedendaagse dans in Londen. Sindsdien werkt ze als freelance danseres en werkte met artiesten als Bill T. Jones in New York. Onlangs was zij repetitor voor het werk 'A Linha Curva’van choreograaf Itzik Galili. Tijdens haar carrière als danseres wist Regina reeds vroeg dat haar echte passie bij het onderwijzen, choreograferen en repeteren lag.

Ze houdt ervan getuige te zijn van de evolutie en groei die dansers bereiken. Vol toewijding helpt zij mee om hun volledige potentieel te bereiken. Zo werd “The Audition Workshop” (TAW) geboren. TAW is een werkplaats waar dansers leren hoe ze zich voor bereiden op audities. Het geeft inzicht in wat een auditie inhoud.

"Je hebt me echt geholpen meer zelfvertrouwen, en ik voel me veel beter voorbereid op de auditie seizoen. Dank je wel! "TAW deelnemer.
Ze geniet van de samenwerking met andere kunstenaars en heeft nauw samengewerkt met choreografen zoals Mark Baldwin van The Rambert Dance Company in Londen. "Ze is trots op haar werk, is altijd openhartig, zorgzaam, eerlijk en hardwerkend. De resultaten waren uitstekend en verschillende jonge kunstenaars hebben nu werk bij het gezelschap. "- Mark Baldwin-directeur Rambert Dance Company, Londen.
Regina's passie voor de groei, het leven, het ritme en beweging hebben keer op keer bewezen besmettelijk te zijn.
Elke week keek ik uit naar je klas! De Place-volwassen Student van de dans.

Locatie